...

Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador (review)

In dit blog geef ik een review voor het Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador! Dit handboek is geschreven door Jan Jacobs.

Jan Jacobs

De verkoper van het ebook: ”het Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador” is Jan Jacobs. Als we op zijn naam zoeken op het internet komen we niet veel spannende informatie tegen. Eigenlijk helemaal geen informatie. We kunnen er dus vanuit gaan dat hij iemand is met passie voor dieren en ervaring heeft in zijn vakgebied. Op de salespagina van het boek worden er niet echt schokkende uitspraken gedaan. Hij benadrukt het feit dat er weinig tot geen goede boeken voor de labrador zijn geschreven. Daarnaast benadrukt hij dat die zelf eigenaar is van labradors en liefhebber. Hij heeft in al zijn jaren ervaring met labradors een aantal fouten gemaakt. Om de lezer voor deze fouten te behouden heeft hij een ebook ontwikkeld.

et complete handboek voor een gezonde gelukkige en gehoorzame labrador

Wat krijg je bij Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador

Allereerst krijg je natuurlijk het ebook Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador. Dit ebook bestaat uit circa 50 pagina’s. Het hele A tot Z van de labrador wordt doorgenomen. Zo leer je meer over de kenmerken van het ras, hoe je er 1 kan aanschaffen, over het fokken enzovoorts. Alles is uitgebreid beschreven en er is een normale grootte lettertype gebruikt. Daarnaast krijg je enkele bonussen bij aanschaf:

  1. Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. Een ebook van 13 pagina’s met handige tips voor het opvoeden van een puppy. Zo leer je bijvoorbeeld waarom je jouw puppy geen aandacht moet geven als deze aan het huilen is.
  2. Je hond de baas. Een ebook van 28 pagina’s wat dieper ingaat op de relatie tussen je hond en jou. Jij moet de baas zijn en hoe je dit kan bereiken leer je met dit boekje.
  3. Honden Training Geheimen: In dit ebook leer je meer over de valkuilen die mensen vaak maken tijdens het trainen van de hond. Ook handig om te leren wanneer je moet belonen en wanneer niet. In dit ebook van 27 pagina’s staat dit uitgebreid beschreven.
  4. Acht simpele technieken om je hond te laten komen als je roept: Ook dit boekje staat vol met praktische tips om je hond te laten komen als je deze roept. Dit is voor veel mensen lastiger dan je op voorhand denkt, met deze tips wordt het iets gemakkelijker.

Wat vinden klanten van het ebook?

We hebben nergens negatieve recensies over dit boek kunnen vinden. Zelf zijn we in ieder geval erg tevreden met de boekjes en hebben we ze veel gebruikt.

et complete handboek voor een gezonde gelukkige en gehoorzame labrador

Wat is de prijs van het pakket?

Alle netbenoemde boekjes kosten €37,-. Wij vinden dit voor het boek met de bonussen een prima prijs. De kwaliteit is het geld waard.

Eindconclusie

Als we al het bovenstaande meenemen, kunnen we niet anders dan een positief eindoordeel vellen. De kwaliteit van het product is gewoon prima. We hebben de boekjes gebruikt in de opvoeding van onze eigen honden en hebben hier veel aan gehad. Ook wel leuk om te vermelden is een geld terug garantie bij ontevredenheid. Als je binnen 60 dagen je geld terug wil is dit mogelijk. Hier een link naar de pagina van het boek zelf

Mocht je zelf ervaringen hebben met het Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador van Jan Jacobs? Stuur ons dan een e-mail dan kunnen we de ervaringen op onze site delen.

het complete handboek voor een gezonde gelukkige en gehoorzame labrador

Labrador handboek Downloaden