...

Labrador Royal Canin

Voor je labrador is Royal Canin het beste voer in de markt. Er zijn een paar voordelen aan Royal Canin ten opzichte van andere voedermiddelen. Het helpt namelijk onder andere bij het ondersteunen van een ‘gezond’ gewicht. Dit is onwijs belangrijk voor de beweeglijkheid van het dier. Over onderstaande voordelen lees je alles in dit artikel:

labrador royal canin

Enkele van de voordelen van labrador Royal Canin

– Ideaal gewicht
– Ondersteuning van botten en gewrichten
– Gezonde huid en een gezonde vacht
– Exclusieve brok, unieke samenstelling

Is je labrador retriever gezond? Of kan deze wat slanker worden? Of iets beweeglijker? Royal Canin labrador hondenvoer is perfect afgestemd op de behoeftes op het gebied van voeding van je hond. Door deze voeding zal de hond op een gezond gewicht komen.

Beheersing van de eetlust

De labrador heeft meer vetmassa dan andere honden. Dit komt omdat de voorouders van deze hond zwommen in de oceanen. Om tegen deze kou te kunnen is de dikke laag vet ontstaan. Hierdoor heeft een labrador een grote eetlust, de kans op overgewicht ligt zodoende snel op de loer. Royal Canin labrador voer helpt de hond met het beheersen van de eetlust.

Gewichtsverzorging

De labrador is een sporter die zich altijd voor 100% inzet. Door de robuuste lichaamsbouw, de levenswijze die acties is en de aanleg voor overgewicht, komen de gewrichten snel onder druk te staan. Dit heeft een risico voor de gewrichten die gevoelig zijn. De voeding van Royal Canin voor de labrador is hierop afgestemd.  

royal canin labradors

Het ideale gewicht

De Royal Canin voor de labrador helpt het ideale gewicht te behouden door de combinatie van het hoge eiwitgehalte, wel 30% en een laag vetgehalte van 13%. Daarnaast is L-carnitine toegevoegd om de verbranding van vetten te bevorderen. Het is een brok met een unieke vorm en samenstelling. Zo zit er onder andere gerst en psyllium in. Dit zorgt voor een verzadigd gevoel. De formule in het voer in combinatie met het aangepaste caloriegehalte, zorgt zo voor het ideale gewicht

Royal canin voor de labrador ondersteunt gewrichten en botten

De formule van de royal canin helpt bij het ondersteunen van botten die gezond zijn en bij gewrichten voor de labrador. Zo is het voer verrijkt met EPA & DHA

Een gezonde Huid en vacht

Labrador royal canin helpt om de barrièrefunctie te ondersteunen van de huid. Daarnaast helpt het om de gezondheid van de vacht en de huid te behouden, onder andere door de verrijking met bernagieolie.

Een brok die exclusief is

De samenstelling en textuur zijn aangepast aan de labrador. De vorm die exclusief is, help mede de snelheid van het eten te vragen, wat weer beter is voor de hond.

royal canin labrador

Royal Canin voor jouw labrador?

Als je Royal Canin voor jouw labrador wil aanschaffen, is het aan te raden dit via Bol.com te kopen. Hier hebben ze vaak aanbiedingen omdat het een verzameling betreft van alle aanbieders. Zo heb je altijd de beste prijs voor jouw labrador Royal Canin. Hierbij een link om Royal Canin goedkoop aan te schaffen.