...

Labrador marktplaats

Als je navigeert naar marktplaats en zoekt naar labradors zie je tientallen aanbieders staan. Maar waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een puppy op dit platform? Daar ga ik je alles over vertellen in dit blog. 

Labrador pups te koop marktplaats 

Kijk voor het kopen van een labrador (pup) op marktplaats eerst naar de papieren. Neem nooit te snel beslissingen op basis van emotie. Als je zo’n schattig nestje puppies ziet ben je al snel om. Gebruik altijd je verstand bij de beslissing om te gaan kijken bij een nestje labradors op marktplaats. Kijk bijvoorbeeld altijd naar de gezondheidsuitslagen van de ouders. Als deze er niet zijn, raden we aan om de pups met rust te laten. Dit zijn wel lastige keuzes maar gezondheid boven alles. Andere tip bij het bezoeken van een marktplaats nestje labradors is een hondenkenner meenemen. Deze zal veel sneller kunnen zien of een hond gezond is. 

labrador marktplaats

Labrador aanschaftips op marktplaats 

Stel de ouders van de labrador pup van marktplaats zijn op papier gezond. Dan nog zijn er enkele punten om op te letten bij de aanschaf:

  • Wat is jouw eerst indruk bij de fokker? Wat is je gevoel bij deze fokker? 
  • Wat is jouw eerste indruk van de honden? Koop bijvoorbeeld nooit een pup omdat je deze zielig vind gekeken naar de leefomstandigheden. Zo zal de fokker namelijk altijd blijven doorgaan als hij of zij ziet dat dit werkt. 
  • Labradors pups van marktplaats moeten er gezond en vrolijk uitzien. Dus niet aan de diarree, geen doffe vacht en geen vieze ogen. Dit zijn indicatoren dat de honden niet goed worden verzorgd of ziek zijn. 
  • Als je de hond roept moet deze makkelijk naar je toe kunnen komen. Geen angsten bij de hondjes!  Deze moeten juist lekker speels en ontdekkend zijn. 
  • Een nest dat verzorgd is en schoon. Ziet het nest er fris uit of is deze vies en stinkt deze? 
  • De slaapplek van de hond moet er verzorgd en comfortabel uitzien. Bijvoorbeeld een lekker kleedje, diverse kranten of zaagsel. 
  • Privacy voor de moederhond.
  • Let op de prijs die wordt gevraagd. Is dit erg goedkoop? Vraag dan af waarom. Is er allicht iets aan de hand met de marktplaats labradors? 

Labrador kopen op marktplaats met stamboom 

Kortom, er zijn een hoop zaken om op te letten tijdens de zoektocht naar een labrador pup op marktplaats. Ander punt op om te letten is of je een pup wil kopen met of zonder stamboom. In ieder geval, hoe meer informatie je hebt, hoe beter je de risico’s vooraf kunt indekken. In een stamboom krijg je informatie over de ouders van de pup en voorouders. Je kan zo beter inschatten of een labrador pup van marktplaats gezond is.  Dit biedt weer een extra stukje zekerheid 

Meer informatie

Meer informatie over labradors die te koop staan op Marktplaats? Neem contact met ons op. Je kan ons mailen op info@labradorhond.nl. Ook voor andere gerelateerde vragen kan je altijd contact met ons opnemen.