...

Labrador boek

Op zoek naar een geschikt labrador boek? Waarin staat hoe je je labrador moet opvoeden? Kies dan voor het Complete handboek voor een gezonde gelukkige en gehoorzame labrador, geschreven door Jan Jacobs. Dit is een e boek vol informatie over het opvoeden van je labrador. Hoe is de kwaliteit van dit boek? Dat lees je op deze pagina.

Labrador opvoeden boek

Jan Jacobs heeft dit boek geschreven met als onderwerp labrador, omdat hij zelf veel fouten heeft gemaakt tijdens het opvoeden van zijn eigen hond. Voor deze fouten wil hij andere mensen behoeden, en daarom heeft hij het e boek geschreven. Dit boek heeft hij geschreven in samenwerkingen met labrador fokkers en artsen. Zo ontstaat er een goede mix tussen ervaring, wetenschap en eigen beleving.

labrador boek

Labrador boek – wat krijg je nou precies?

Het labrador handboek bestaat uit 50 pagina’s en behandelt alle relevante zaken van de labrador. Zo lees je alles over de raskenmerken, het aanschaffen en zelf over het fokken. Het boek heeft geen lettergrootte 25, maar is inhoudelijk zeer sterk en professioneel geschreven. Bij het pakket krijg je een aantal bonussen in de vorm van ebooks.

  • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy
  • Je hond de baas
  • Honden training geheimen
  • Tijdens de training

Ook in deze labrador boeken staan een hoop nuttige tips. De boeken zijn relevant en professioneel geschreven.

De prijs van het labrador boek

Wat is de prijs van het labrador boek? Dit is 37 euro. Voor het aantal eboeks, in totaal 5. Is dit een prima prijs. De kwaliteit is goed en het belangrijkste boek over het opvoeden van de labrador zit goed in elkaar.

labrador boek

Eindoordeel over het labrador boek

De kwaliteit van het labrador boek is echt prima. De tips zijn bruikbaar en kloppen. Vooral het hoofd boek is echt een toegevoegde waarde voor je labrador en hoe deze op te voeden. En als je binnen twee maanden aangeeft dat je niet tevreden bent met het boek, krijg je je geld weer terug. Dus je kan het labrador boek over het opvoeden eigenlijk risicoloos aanschaffen.

Labrador boek aanschaffen?

Op deze pagina heb je antwoord gekregen op de volgende vragen over het labrador boek:
– Wie is de schrijver
– Het het Complete handboek voor een gezonde gelukkige en gehoorzame labrador het geld waard? Of is dit boek oplichting?
– Wat is de kwaliteit van de andere bonus e boeken
– Is het de prijs waard?

Als je zelf ervaringen hebt met dit boek, kan je e-mailen naar info@labradorhond.nl Dan kunnen wij jouw ervaring verwerken op deze pagina. Hierbij een link naar de pagina van het boek zelf.

het complete handboek voor een gezonde gelukkige en gehoorzame labrador

Labrador handboek Downloaden