...

Verzekering labrador

Wil je jouw labrador verzekeren middels een verzekering? Er zijn hier diverse voordelen voor. Over deze voordelen informeren we je in deze blog en daarnaast geven we advies voor een geschikte verzekering voor je labrador.

Voordelen verzekering labrador

 1. Medische zorg afgedekt: Met een verzekering voor jouw labrador heb je direct medische zorg voor je hond afgedekt. Je labrador heeft gezondheidsrisico’s. Zeker als puppy zal je vaak de dierenarts bezoeken. Bij ernstige ziekte of een ongeluk zijn de kosten vaak meer dan 700 euro. Kijk maar eens wat een dierenarts kost. Met een hondenverzekering ben je jaarlijks gedekt tussen de 2000 en 5000 euro. Dus reken maar uit wat je kwijt bent per jaar aan verzekering voor jouw labrador en vergelijk dit met 1, 2 of 3 bezoekjes aan de arts. Zo kan je voor jezelf bepalen wat de risico’s zijn.
 2. Zekerheid. Je hoeft niet zelf geld opzij te leggen elke maand en komt nooit voor vervelende verrassingen te staan. Met een vast bedrag per maand weet je waar je aan toe bent. Het is als een soort van abonnement. Je weet wat je krijgt voor het geld wat je maandelijks kwijt bent. Het kan niet voorkomen dat je in een keer 1500 euro moet neerleggen. Wel is er afhankelijk van het pakket wat je neemt een eigen risico.
 3. Aanpasbaarheid verzekering. Dekkingen voor verzekeringen zijn aan te passen per labrador , per leeftijd en maandelijks opzegbaar. Je bent zo weer van de verzekering af als je het niet zinvol vind. Je kan het dus altijd een jaar proberen en dan evalueren. Ook kan je de dekking aanpassen. Als je een hond hebt die enkele keren per jaar naar de arts moet, is het een optie om wat beter verzekerd te zijn dan bij een hond waar nog nooit iets mee aan de hand is geweest. Maar uiteindelijk is het jouw eigen keuze. Het kan net zo goed voorkomen dat een labrador die nog nooit last heeft gehad van iets, een keer iets heeft waarvoor die naar de dokter moet, dan komt een verzekering goed van pas. Dit is bij mensen ook het geval. Ieder mens heeft in zijn leven wel een keer iets waarvoor die naar het ziekenhuis gaat.

Petplan Labrador verzekering

Wij raden de verzekering van Petplan aan als je jouw labrador wil verzekeren*. Deze biedt namelijk enkele voordelen:

  1. Uitgebreide vergoeding voor alle rassen.
  2. Het declareren is eenvoudig. Binnen 10 dagen krijg je jouw geld uitgekeerd.
  3. Vrije dierenartskeuze. Je bent niet beperkt tot een kleine groep, je kan overal terecht waar je maar wilt.
  4. De verzekering is met grote zorg samengesteld door dierenartsen.
  5. Petplan is de enige specialist in huisdierenverzekeringen.
  6. Klik hier om je Verzekeringspremie voor je labrador te berekenen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent voor jouw lieve hondje.

*Vragen over financiƫle producten kan ik niet beantwoorden.

labrador verzekering

Verzekering labrador vergelijken

Zie je een verzekering voor je labrador zitten? De premie die je moet betalen is niet voor iedere hond gelijk. De hondenverzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals de leeftijd van je labrador en de postcode. Verzekeringsmaatschappijen bieden hiervoor verschillende pakketten aan. Je kunt online gemakkelijk verzekeringen voor je hond vergelijken om te kijken welke het beste bij jouw labrador past.