...

Verzekering labrador

Wil je jouw labrador verzekeren? Er zijn hier diverse voordelen voor. Over deze voordelen informeren we je in deze blog en daarnaast geven we advies voor een geschikte verzekering voor je labrador.

labrador verzekering

Voordelen verzekering labrador

 1. Met een hondenverzekering heb je direct medische zorg voor je hond afgedekt. Je labrador heeft gezondheidsrisico’s. Zeker als puppy zal je vaak de dierenarts bezoeken. Bij ernstige ziekte of een ongeluk zijn de kosten vaak meer dan 700 euro. Kijk maar eens wat een dierenarts kost. Met een hondenverzekering ben je jaarlijks gedekt tussen de 2000 en 5000 euro.
 2. Je hoeft niet zelf geld opzij te leggen elke maand en komt nooit voor vervelende verrassingen te staan. Met een vast bedrag per maand weet je waar je aan toe bent.
 3. Dekkingen zijn aan te passen per hond, per leeftijd en maandelijks opzegbaar. Je bent zo weer van de verzekering af als je het niet zinvol vind.

Petplan

Wij raden Petplan aan als je jouw labrador wil verzekeren*. Deze biedt namelijk

  1. Uitgebreide vergoeding voor alle rassen.
  2. Het declareren is eenvoudig. Binnen 10 dagen krijg je jouw geld uitgekeerd.
  3. Vrije dierenartskeuze
  4. De verzekering is met grote zorg samengesteld door dierenartsen
  5. Petplan is de enige specialist in huisdierenverzekeringen
  6. Klik hier om je Petplan Premie voor je labrador te berekenen

*Vragen over financiële producten kan ik niet beantwoorden.

Verzekering labrador vergelijken

Zie je het zitten je labrador te verzekeren? De premie die je moet betalen is niet voor iedere hond gelijk. De hondenverzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals de leeftijd van je labrador en de postcode. Verzekeringsmaatschappijen bieden hiervoor verschillende pakketten aan. Je kunt online gemakkelijk hondenverzekeringen vergelijken om te kijken welke het beste bij je past.