...

Labrador deken

Een deken voor je labrador kan in veel situaties nuttig zijn. Zo kan je deze onder andere in de kofferbak leggen om je hond te vervoeren in de auto. Dit biedt comfort voor de hond en zo komt er niet teveel vuil in je auto zelf, maar komt dit op de deken die je weer kunt wassen. Vooral na een intensieve wandeling biedt een deken voor de labrador uitkomst. 

Labrador deken na een wandeling

Na een intensieve wandeling kan een deken voor je labrador van pas komen. De hond kan vochtplekken of modder vasthouden en achterlaten op de achterbank van je auto. Dan biedt een speciale hondendeken voor in de auto oplossing. Deze zijn waterafstotend en houden rekening met de gordels in je auto, met een schone auto als gevolg. 

Labrador deken ter ontspanning 

Daarnaast is er de deken voor de labrador ter ontspanning. Deze kan je in je huis leggen en dient als veilige basis voor je hond. Deze biedt comfort, warmte en een eigen plek voor je hond. 

labrador deken

Bepaal eerst het doeleinde 

Houd dus rekening met het volgende.  Zoek je een labrador deken voor comfort of voor in je auto? Bepaal eerst het doel en zoek daarna naar de beste deken voor jouw hond. Deze zijn in verschillende materialen voorhanden en in diverse stoffen verkrijgbaar. 

Meer informatie over labrador dekens 

Voor meer info over labrador dekens kan je altijd een e-mail sturen naar info@labradorhond.nl. Hierbij een link naar de bestverkochte dekens voor labradors op Bol.com.