...

Labrador benodigdheden

Er zijn een hoop benodigdheden voor je labrador. Als je eenmaal weet dat je binnenkort eigenaar bent van een pup of volwassen labrador hond wordt, kan je de must have benodigdheden gaan halen. In dit blog helpen we je daarmee. Maak voor jezelf een lijstje met wat je al in huis hebt en wat nog niet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je nieuwe labrador op de stoep staat. 

Alle Labrador benodigdheden

Overzicht labrador benodigdheden per categorie

Hieronder een overzicht van de blogs over benodigdheden voor je labrador. Gesorteerd per categorie. Al deze artikelen kan je vinden in de Hondenwinkel van Bol

Eten en drinken 

Levensbehoefte nummer 1 van de labrador, eten en drinken. Dit zijn daarom must have benodigdheden voor de labrador. Een goede bak om het eten in op te slaan en kwalitatief voedsel zijn prioriteit nummer 1. 

Slapen en ontspannen

Een labrador slaapt veel. Een eigen comfortabele bench, hok of mand is daarvoor belangrijk om in huis te hebben. Dit zal het eigen veilige plekje worden van jouw hond. Anders is de kans groot dat de hond de bank of jouw bed gaat opeigenen. 

Uitlaten en territorium afbakenen 

3 keer per dag uitlaten, minimaal 15 minuten. Hiervoor zijn ook een aantal benodigdheden die dit veiliger en makkelijker maken. Zie het lijstje. Gebruik s’avonds verlichting en zorg dat je een goede riem hebt om de hond de weg te kunnen leiden. 

labrador benodigdheden

Verzorging

Een goede vachtverzorging is erg belangrijk voor jouw hond. Hier zijn een x aantal spullen voor ontwikkeld om dit ook zelf te kunnen doen. Zo hoef je niet naar de ‘dure’ trimmer. Vergeet ook niet jouw hond te verzekeren. Operaties of dokter bezoeken voor honden zijn erg prijzig. Je kan dit afdekken met een goede verzekering. 

Accessoires en kleding

Van speelgoed tot aan een bench voor in de auto. Er zijn een hoop mooie spullen die het dagelijks leven met jouw hond vermakkelijken. Wij verbazen ons elke keer weer over de hoeveelheid speelgoed die beschikbaar is voor honden.