...

Labrador hok

Wanneer heeft een labrador een hok nodig? Honden hebben een hok nodig als ze op de dag zelf erg veel buiten zijn. Deze plek kan dan beschutting bieden tegen bijvoorbeeld regen. Maar ook als de zon schijnt kan hij of zij schaduw opzoeken. Naast de weersfactoren, is een hok voor je labrador ook een stukje veiligheid. Dit is het ‘Huis’ van jouw dier. Een eigen stukje grond. Daar worden ze erg gelukkig van! 

labrador hok

Aandachtspunten kopen hok voor je labrador

Als jij een honden hok voor je labrador wil kopen, is het zaak op de volgende punten te letten: 

  • Schuin dak. Dit is erg handig om het regenwater naar beneden te laten glijden. 
  • Grootte hok. Een essentieel onderdeel. Let op hoe groot jouw labrador is en koop daar een geschikt hok bij. Te klein of te groot mag niet! Dit zal de hond niet waarderen. 
  • Materiaal. Het materiaal speelt ook een belangrijke factor. Zo heeft een hok van houd meer onderhoud nodig. Een van kunststof heeft het minste onderhoud nodig. 
  • Isolatie. In de zomer moet het huis van je hond, de warmte tegen houden. In de winter moet het de kou buiten houden. 
  • Veilig materiaal voor je hond. Geen spijkers die eruit komen of hout met splinters. Wees hier scherp op. 
  • Comfort. Kijk of het van binnen comfort biedt. Leg in het hondenhok voor je labrador bijvoorbeeld een mooi hondenkussen.

Labrador hok kopen

Hieronder een overzicht van de bestverkochte hondenhokken voor je labrador op bol.com. Er is een groot aanbod voorhanden. Keus voor elk. Let voor aanschaf op de benoemde aandachtspunten.