...

Labrador muilkorf

Een labrador muilkorf kan in meerdere situaties handig van pas komen. In dit blog lees je meer over deze situaties. Daarnaast geef ik enkele tips voor het bestellen van een muilkorf voor jouw labrador. 

Functies labrador muilkorf

Een muilkorf voor jouw labrador kan in meerdere situaties de ideale oplossing zijn. Zo biedt deze een stukje veiligheid. Als jouw hond bijt naar andere mensen, honden of andere dieren is dit een must have item. Daarnaast kan je de muilkorf gebruiken om je hond te trainen. 

De muilkorf heeft een negatieve associatie in Nederland, zowel bij labradors als bij andere honden. Toch zijn er landen in Europa waar een muilkorf dragen verplicht is als je naar buiten gaat. Wat kan helpen is om deze van jongs af aan zo nu en dan te laten dragen. 

labrador muilkorf

Labrador muilkorf filteren

Als je een muilkorf voor je labrador gaat bestellen, is het belangrijk om er niet een te kopen die strak zit. Hiermee kan je de hond echt pijn doen. Kies dus voor een maat M of L, afhankelijk van de grootte van je labrador 

Daarnaast kan je gebruik maken van filters om zo de gewenste muilkorven op een rijtje te krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op:

  • Kleur: rood, zwart, wit, geel en zo zijn er nog tientallen kleuren om uit te kiezen
  • Materiaal: van nylon tot kunststof tot gel en stof. 
  • Merk: Baskerville, Trixie, Flamingo en nog meer bekende merken 
  • Prijs.

Zo zijn er nog meer filters die je kunt toepassen om jouw gewenste labrador muilkorf te vinden. 

Labrador muilkorf bestellen

Wil jij een muilkorf bestellen voor jouw labrador? Volg dan deze link naar de meest bestelde muilkorven voor labradors op bol.com.