...

Labrador voerbak

De labrador voerbak is een belangrijk item voor mens en hond. Het is de plek waar het geliefde eten voor de hond in wordt gelegd. Daarnaast is het voor jou een handig item om het voer te wegen en een plekje te geven in jouw huis. 

Labrador voerbak die slepen 

Ik krijg nog weleens de vraag dat de labrador de voerbak weg sleept. Dit zorgt natuurlijk voor een hoop rommel. Daarom adviseren we dubbele bakjes. Deze zijn bijna niet mee te nemen door de hond waardoor jij niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als je thuis komt 

Deze dubbele varianten voerbakken hebben bovenaan een iets kleinere doorsnee dan dat ze onder hebben. De doorsnede loopt wijder uit naar beneden. Door de aanwezige binnen en buitenwand, krijgen de labradors er geen grip op. 

Als je jouw hond aanleert dat dit niet te doen is, zal hij of zij het ook niet meer proberen op den duur, zodat het probleem verholpen is. Let er ook op dat de labrador niet gaat bijten op de voerbak. 

labrador voerbak

Labrador voerbak – Basisuitrusting

De labrador voerbak behoort tot de basisuitrusting voor de labrador. In de ideale situatie heeft elke hond 2 bakken. Deze moeten worden afgestemd op:

  • Ras
  • Grootte / maat. Is jouw hond een pup of al volwassen? 
  • Eetgewoontes 

Houd bij het kopen rekening met deze factoren. Kijk ook hoe de labrador reageert op jouw bestelde voerbak. Misschien vind jouw hond een kleinere bak wel beter dan een grotere om uit te eten. 

Labrador voerbak kopen

Hierbij een link naar de bestverkochte labrador voerbakken op Bol.com