...

Labrador knuffel

Wil jij jouw lieve labrador speelgoed geven? Mocht dit het geval zijn, is een knuffel voor jouw labrador een leuke optie. Veel honden zijn helemaal dol van knuffels. Ze kunnen er namelijk van alles mee. Rondrennen, ermee slapen, de knuffel verplaatsen en zoeken als deze verstopt is. In dit artikel geef ik je wat tips om een Franse bulldog knuffel aan te schaffen. 

Tips voor een labrador knuffel 

Waar kan je op letten bij het kopen van een labrador knuffel? Omdat een labrador sterke tanden heeft is het belangrijk om met het volgende rekening te houden:

  • Zachte ogen (geen knikker hierin). Deze knikker kan voor grote problemen zorgen als deze wordt ingeslikt. 
  • De neus mag niet hard zijn. 
  • De grootte (zie volgende alinea).

Dit allemaal om verstikking te voorkomen als de labrador met de knuffel aan het spelen is. 

labrador knuffel

Labrador knuffel kopen

Koop een labrador die niet te klein is. Beter een iets grotere labrador knuffel dan een kleine. Ook bij een te kleine knuffel is de kans op verstikking groter. Kies dus altijd minimaal formaat M of L. 

Vulling van de knuffel 

Laatste tip voor jouw knuffel voor de labrador is dat al je er 1 koopt die niet sterk is, er vulling uit kan komen. Honden eten dit graag op. Dit is heel slecht voor ze. Haal de knuffel gelijk weg als deze kapot gaat. Geef je labrador dan iets anders om in de tussentijd mee te spelen. Zie hier de pagina met diverse knuffels voor jouw labrador.

Labrador knuffel voor mensen 

Als je zelf een knuffel wil wil (voor mensen dus), van een labrador. Kijk dan op deze pagina. Let er wel op dat je deze goed verstopt in je huis. Als je hond hem vind, is er een kans dat je hem kwijt bent..